Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Sorina Dascălu Asociația Pacienților cu Boli Cronice "Restart la Viață"

0.15% Complete
30 RON
Sumă strânsă
20,000 RON
Target
1
Donații

Nu cunosc Zalăul, dar știu că-i locul nașterii filosofului „meu” Alexandru Dragomir, mai știu că are o minunată Catedrală Sf. Vineri, una din Sfintele mult dragi mie (și care, impresionant lăcaș, ar fi o replică a Hagiei Sophia!) și mai aflu, acum, de inițiativa acestor oameni inimoși de acolo, care-i nu numai necesară, vitală aș spune, dar și foarte frumoasă, demnă de urmat, fără-ndoială! Sînt alături de ei cu toată dragostea și credința! Și, dacă voi reuși să ajung prin acest „capăt de lume”, voi ramîne o vreme, să pun umărul cît voi putea și profesional (în psihoterapia pacientului oncologic) la reușita și dezvoltarea proiectului lor. 

Cît despre Giurgiu, mai aproape de noi, aș putea lega gestul meu de amintirea a o mulțime de oameni „mari” de cultură/artă/istorie/științe medicale ș.a. dăruiți nouă de aceste locuri (de la Tudor Vianu la Nicolae Dărăscu și Ion Vinea, de la Mihail Manicatide la Marin Voiculescu și mulți alții).

N-o voi face, însă, fiindcă, de fapt, gîndul meu a fost și este la bolnavii de cancer de oriunde ar fi ei și la medicii și psihoterapeuții care-i au în grijă cu devoțiune.  

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație care are ca scop aducerea conceptului de psiho-oncologie în România în două domenii majore - sănătate (prin oferirea de sprijin și suport pacienților oncologici și aparținătorilor afectați de diagnostic) și educație (prin asigurarea unui cadru propice de educație prin furnizarea unor cursuri de formare profesională în domeniul psiho-oncologic).

 Pentru a putea susține fizic aceste grupuri suport avem nevoie de resurse materiale, astfel apelăm la susținerea și bună voința donatorilor și a celor dispuși să ne sprijine cauza. 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

21 Sep 2021