Reconstrucția mamară - recapătă-ți feminitatea!

Proiectul are ca scop să le redea viața și feminitatea femeilor care au învins diagnosticul de cancer mamar, prin strângerea de fonduri și facilitarea operației de reconstrucție mamară pe care multe paciente nu și-o permit. Ne dorim să facem o diferență pentru ele!

Andreea locuiește în Sighișoara și este mămica a două fetițe superbe. A fost diagnosticată cu o formă de cancer mamar foarte rară în urmă cu 2 ani, când era însărcinată cu a doua fetiță. În a 19-a săptămână de sarcină a fost operată, iar tumora a fost eliminată. Din păcate însă, fiind o tumoră rară, riscul de recidivă al bolii era considerabil, așa că în luna decembrie, cu doar câteva săptămâni înainte să nască, Andreea a suferit și operația de mastectomie (extirpare a sânului). Din acel moment, viața Andreei s-a schimbat complet. Astfel, ne dorim și noi să o schimbăm în bine, să îi redăm feminitatea și încrederea în sine, bucuria de a fi femeie! Cu ajutorul dumneavoastră, al dnei Lidia Ceterchi, al dnei doctor Ina Petrescu și al Clinicii Zetta, suntem cu un pas mai aproape de a ne împlini acest vis!

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

53

Suma:

16,017 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Reconstrucția mamară - recapătă-ți feminitatea!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
0 Donatii
31 Dec 2020

30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

In beneficiul: Reconstrucția mamară - recapătă-ți feminitatea!

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

16,017 RON

Suma:

1

Galantomi:
53 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

3,900 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Mai puternici împreuna pentru Andreea!

Alături de Asociația Pacienților cu Boli Cronice "Restart la Viață", doresc să mă implic activ în strângerea de fonduri pentru doamna Andreea

15,000 RON Target
16,017 RON Suma
53 Donatii
100% Complete